Medverkande 2022

Lördag 2 juli

Kl 14.00 på Lolo’s Seaside Café & Restaurant, Snäckö

Mellan hej och hejdå, nu och då
Ingrid Stenlund, född 1997, är Uppsalabaserad scenpoet och skriver dikter under instagramkontot @himmelsbro. Under våren kom hon trea i Svenska Mästerskapen i Poetry Slam. 
Hennes poesi fångar en relationsnära vardagsdramatik. I ett stadigt uttryck varvar hon humor med allvar och låter varje text bära sin egen berättelse. 

Henrik Albertsen är vissångare med en bred repertoar från den svenska visskatten. Han flyttade till Åland från södra Sverige 2020 och börjar nu bli känd för sin nya publik. De egna visorna präglas av innerlighet och närhet i berättelser från livet som manar till eftertanke.

Kl 19.00 i Geta kyrka

Mitt liv i musiken
Sångaren och gitarristen Jan-Olof Andersson i ett program kring svensk litterär visa i tradition och förnyelse. Visor av bl.a. Olle Adolphson, Evert Taube, Ulf Peder Olrog, Ruben Nilson, LilleBror Söderlundh/Nils Ferlin och Jan-Olofs egna tonsättningar och sånger utlovas.
Läs mer om Jan-Olof

Söndag 3 juli

kl 14.00 på Enebo café, Långö

De osynliga melodierna
Gruppen Kviga – på sång och bas spelar Ida Hellsten, sång och flöjter Nina Grigorjeva, och sång och gitarr Lovis Jacobsson.
Denna musikföreställning är kulturellt och historiskt allmänbildande och ger oss en glimt av en annan tid, ett annat sätt att leva. Innan alla levde med inspelad musik och lurar i öronen, sjöng man tillsammans i vardagen. Kviga spelar det som finns kvar av denna förlorade era i en mångfacetterad tolkning, med alla samhällets perspektiv inkluderade.
Detta med historisk humor liksom nutidsrelaterande allvar.

Läs mer om Kviga